01/02/2021

Підбираємо меблі для передпокою

Зручність, функціональність і естетичність - основні моменти при оформленні житлового інтер'єру. Особливу увагу заслуговує меблі для передпокою - шафи, вішалки, тумбочки та інші вироби. Це, так би мовити, обличчя будь-якої квартири або будинку і основа всього приміщення.

Підбираємо меблі в передпокій

Будь-яку кімнату необхідно оформляти з урахуванням розмірів. На жаль, далеко не у всіх досить квадратних метрів, навпаки - площі часто недостатньо. Шикарні апартаменти зустрічаються в приватних будинках і елітних квартирах, власникам звичайного житла пощастило трохи менше.

Повноцінна шафа

Установка шафи забезпечує зручне зберігання різноманітних речей, сприяє підтримці порядку. На вішалках можна розташувати куртки, пальто, куртки, головні убори, в нижніх відділах - взуття, а у містких скриньках зберігати всіляку дрібноту, наприклад, взуттєві кошти для догляду, ключі, парасольку і інше.

Меблева фабрика КомпаніТ представляє комфортну в передпокій меблі, з фото якої можна ознайомитися в каталозі. В асортименті моделі з дзеркальними вставками, які допоможуть оцінити своє відображення перед відходом, при цьому візуально збільшать площу, внесуть світло, нотки легкості і чистоти.

Готові корпусні рішення - все в одному

У маленький передпокій меблі підібрати складніше, ніж в просторе приміщення. Вдалим вибором для обох випадків стануть комплексні корпусні рішення. Як правило, вони включають в себе наступний набір:

  • місткий шафка для верхнього одягу;
  • речові полки;
  • тумби для дріб'язку;
  • взуттєва тумбочка;
  • дзеркало та інші.

Встановити такі системи можна в просторе і невелике житло. Зазвичай вони виконуються у вигляді компактної стінки і з комфортом вміщають верхній одяг, сумочки, різну дрібноту. Звичайно, перш ніж купити такий комплект необхідно все ретельно виміряти, щоб всі предмети гармонійно вписувалися в кімнату. Якщо метраж обмежений, можна придбати тільки частина комплекту.

Залежно від пропозиції, гарнітур в передпокій може оснащуватися однією або двома високими або низькими тумбами. Високі моделі вміщають велику кількість речей. Нерідко виробник робить такі тумби плоскими, що дозволяє максимально раціонально використовувати корисну квадратуру.

Компанія КомпаніТ пропонує комплексні рішення - готові корпусні системи. У каталозі представлений багатий вибір стильної продукції для різних цілей і потреб, створення інтер'єрів в різних стильових напрямках.

Зручність у простоті

Якщо проблема площі стоїть особливо гостро, варто зупинитися на простих рішеннях, розмістивши тільки найважливіші аксесуари для передпокою - вішалку і взуттєву тумбочку. Для приміщень скромних розмірів це основний мінімум, при якому кімната може повноцінно виконувати свої функції.

Банкетка для взуття - важливий предмет меблювання. Добре, якщо зверху на ній буде розташовуватися сидіння, що дозволяє комфортно взуватися і роззуватися.

Що стосується вішалок, вони бувають настінні та підлогові. Перші займають менше місця, другі можна з легкістю переміщати. Як доповнення такі вироби нерідко оснащуються поличками для парасольок і головних уборів.

Кольорова гама

Звичайно, вибір кольору предметів інтер'єру - особиста справа кожного, однак і тут є деякі рекомендації:

  • в невеликий простір рекомендується вибирати вироби в світлих відтінках;
  • темні предмети в умовах обмеженої площі добре виглядатимуть на тлі світлих стін;
  • для просторих приміщень можна використовувати різні кольори.

У КомпаніТ представлена ​​продукція в традиційних кольорах. Просто розгляньте варіанти передпокої на фото меблів і виберіть відповідне для себе рішення. Всі вироби мають доступну вартість, яка формується від матеріалу виготовлення, особливостей дизайну, ексклюзивності і деяких інших характеристик.