19/10/2020

Кілька причин, чому потрібно купувати готові меблі

Дія економічних принципів розвитку ринку справедливо в будь-якому секторі товарів і послуг. На кожен товар є свій покупець. Хоча чітка тенденція до персоніфікації кожного клієнта і особистому спілкуванню «бренд-споживач» наполегливо диктує орієнтацію на індивідуальний підхід, існують вагомі причини купити готові меблі з наявності.

По-перше, готові меблі проводиться за заданим типорозмірів і дизайну, розробленими фахівцями. Тому купуючи готову фабричну меблі ви вже застраховані від безглуздого смаку недоучки-дизайнера, проектує меблі за принципом «я художник - я так бачу». Професійний дизайнер і конструктор компанії КОМПАНІТ проектують сучасні меблі виходячи з особливостей планування типового житла, стандартів ергономіки, актуальних квітів і матеріалів.

По-друге. Меблі серійного виробництва дешевше меблів на замовлення за рахунок того, що фабрика закуповує великі обсяги матеріалів, фурнітури і комплектуючих. Тому серійні меблі має меншу собівартість і більш привабливу ціну.

По-третє. Купуючи готові меблі, ви купуєте товар з наявності. Доставка та збирання, в залежності від умов продажу роздрібного магазину в вашому районі, може зайняти від декількох хвилин до декількох днів. У той час як меблі на замовлення вам виготовлять в кращому випадку за 1,5-2 місяці.

По-четверте, деревоволокнисті плити, лаки, витратні матеріали, використовувані великими меблевими фабриками, проходять обов'язкову сертифікацію на відповідність екологічним вимогам. Меблева продукція контролюється ГОСТ-ами. Тому готові меблі в будинку - це запорука безпеки вашого здоров'я і благополуччя ваших близьких.

Фабричні меблі випускається в затверджених кольорах, які не змінюються протягом багатьох років. Нові відтінки можуть додаватися в палітру шпон фабрики. Але традиційно затребувані кольору, такі як «горіх», «венге», «дуб», «махагон» залишаються незмінними. Тому готові меблі завжди можна доукомплектувати необхідними предметами інтер'єру в майбутньому, якщо виникне потреба. Цей факт дає можливість спокійно спланувати бюджет і не турбуватися про збіг відтінків і дизайну тумби для телевізора і полиць, шафи для спальні і тумбочок, кухонного куточка і табуретів.

Зверніться до найближчого дилера компанії КомпаніТ в вашому регіоні, вибирайте вподобану модель комп'ютерного столу, шафи для одягу або документів, передпокій або тумбу для взуття і робіть ваше життя комфортним. Купити кухонний куточок, письмовий або обідній стіл, комод, вішалку і інші предмети меблів для вітальні, кухні, спальні або офісу, можна у будь-якого дилера компанії КомпаніТ в вашому регіоні. Купити готову меблі з наявності вигідно і зручно з компанією КомпаніТ!